Akkaunt va maʼlumot
Akkaunt va maʼlumotlarni o‘chirish
Art Atlas akkauntingizni ilova ichida Profil > Profilni tahrirlash > Hisobni o‘chirish orqali o‘chirishingiz mumkin. Shuningdek, akkauntingizga bog‘langan e-pochtadan support@artatlas.app manziliga yozib yoki ushbu web sahifadan so‘rov yuborishingiz mumkin.
O‘chirish so‘rovi profil maʼlumotlari, akkauntga oid shaxsiy maʼlumotlar, Discover postlari, izohlar, yoqtirishlar, sevimlilar, yordam yozuvlari, yuklangan rasmlar, rasm tanlovi ishlari, viktorina/o‘yin/reyting maʼlumotlari va mos foydalanuvchi kontentini qamrab oladi. Yetkazish, bloklash, o‘chirish holati yoki foydalanuvchi tomonidan xabar qilingan xavfsizlik yozuvlari kabi shaxsiy chatga oid cheklangan texnik holatlar faqat suiisteʼmol tekshiruvi, akkaunt xavfsizligi, qonuniy majburiyatlar, to‘lov yozuvlari yoki nizolar uchun zarur bo‘lgan muddat saqlanishi mumkin; hamjamiyat kontenti esa qoidalar, boshqa foydalanuvchilardagi ko‘rinish va texnik cheklovlarga qarab cheklangan vaqt ko‘rinib turishi mumkin.
Akkaunt egasini tasdiqlash uchun qo‘shimcha maʼlumot so‘rashimiz mumkin. Jarayon tugagach, ilova akkauntiga kirish yopiladi va mos maʼlumotlar o‘chiriladi yoki anonimlashtiriladi.